Арсенал направи първото си равенство през сезона във Висшата лига

...
Арсенал направи първото си равенство през сезона във Висшата лига
Коментари Харесай

Арсенал направи първо равенство през сезона във Висшата лига

Арсенал направи първото си тъждество през сезона във Висшата лига на Англия. В дуел от 13-ия кръг лондончани приключиха 1:1 в гостуването си против Саутхямптън.

Лидерът в класирането стартира мача безапелационно и в 11-ата минута Гранит Джака осъществя попадение със мощен удар, пристигнал след асистенция на Бен Уайт.

Превъзходството на столичани продължи в последните секунди на първата част Габриел Жезус пропусна да осъществя ново попадение във вратата на " светците ".

През втората част домакините се добраха до равенството посредством Стюърт Армстронг, който означи в левия ъгъл на вратата на Арсенал след асистенция на Мохамед Елюнуси.

Десет минути преди края на постоянното време Мартин Йодегор означи нов гол за гостите, само че той беше анулиран, тъй като на по-ранен стадий от офанзивата топката беше напуснала очертанията на терена, предава Българска телеграфна агенция.

Арсенал продължава да бъде водач в класирането с актив от 28 точки, до момента в който Саутхямптън е с 12 точки на 15-то място.

В друга среща от кръга Астън Вила победи с безапелационното 4:0 вкъщи Брентфорд. Това беше формален дебют за краткотрайния управител на тима от Бирмингам - Арън Данкс, който размени Стивън Джерард.

Лиън Баи и на два пъти Дани Ингс направиха резултата 3:0 в интерес на домакините в първите 14 минути, а Оли Уоткинс оформи крайното 4:0 след тъкмо един час игра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР