Арсен Венгер без съмнение е най-великият мениджър в историята на

...
Арсен Венгер без съмнение е най-великият мениджър в историята на
Коментари Харесай

Микел Артета иска Арсен Венгер обратно на „Емиратс“

Арсен Венгер без подозрение е най-великият управител в историята на британския Арсенал. Той прекара 22 години в клуба, трансформирайки освен него, само че и цялата конструкция на Висшата лига с новаторските си хрумвания. От 2018 година насам обаче не е стъпвал на стадиона, като на няколко пъти съобщи, че целеустремено се е откъснал от клуба. Настоящият треньор и някогашен състезател на „ Професора “ - Микел Артета, признава, че е водил диалози, с цел да предложения французина в ложите на „ Емиратс Стейдиъм “.

„ Разговаряхме, видяхме се и коментирахме обстановката, когато гледахме кино лентата за кариерата му. Надявам се, че ще можем да го притеглим по-близо до тима, тъй като считам, че ще бъде превъзходно да работим в негово наличие “, сподели Артета, представен от Football London.

Венгер понастоящем извършва административна активност във ФИФА, само че всички постоянно ще го свързват най-много с „ артилеристите “. Едно от най-логичните неща би било, в случай че той стартира да посещава мачовете на тима, както остарелият му противник - сър Алекс Фъргюсън, прави през миналите няколко години на „ Олд Трафорд “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР