Ароматният чесън има адски много здравословни ползи, с които сме

...
Ароматният чесън има адски много здравословни ползи, с които сме
Коментари Харесай

10 нестандартни приложения на чесъна

Ароматният чесън има пъклен доста здравословни изгоди, с които сме сигурни, че сте осведомени. Но сещате ли за някое негово приложение отвън кухнята? Е, при положение, че се затруднявате, през днешния ден ще ви помогнем с цели 10!
1. Бори се с гъбичките
Чесънът е съвършен за лекуване на гъбични инфекции, които постоянно сполетяват интензивно спортуващите хора. Просто прибавете няколко счукани скилидки чесън към леген с топла вода и накиснете за 30 минути.
2. Помага при издут корем
Високото наличие на сяра е много противоречиво съгласно учените – при някои хора провокира газове, само че при множеството въздейства позитивно, борейки се с подутия корем. За да поддържате положително чревно здраве, е належащо да консумирате чесън постоянно.
3. Облекчава косопада
Преди да прибягвате към по-драстични ограничения, дайте късмет на ароматните скилидки. Смята се, че масажирането на скалпа с чесново масло подтиква растежа на косата.
4. Прилагайте го при акне
Макар да не е лекарството с най-приятен мирис, антибактериалните свойства на чесъна ще оказват помощ за понижаване на акнето, в това число и на тези подкожни досадни пъпки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР