Ароматът на домашно приготвена баница без съмнение напомня на всеки

...
Ароматът на домашно приготвена баница без съмнение напомня на всеки
Коментари Харесай

Вкусна и бърза баница за закуска

Ароматът на домашно приготвена баница без подозрение припомня на всеки за детството и родния дом. Повечето хора у нас са безапелационни, че в никакъв случай няма да не помнят едно - баницата на баба. Това е по този начин, защото приготвянето ѝ изисква както обич и предпочитание, по този начин и огромна доза процедура и опит.

Баницата се е трансформирала в една от най-любимите закуски у нас. Оказва се, че това е освен вкусно, само че и потребно. Въпреки че всяка баница се подготвя със солидно количество олио, вярната консумация не разрешава повишаване на килограмите.

За да не повишите тежестта си и въпреки всичко да може да похапвате вкусна баница, би трябвало да я ядете до 12 ч. на обяд. Доказано е, че всичко, което хапнем от събуждането си до обяд, се трансформира в сила и се изразходва изцяло.

Хапвайте баница за закуска и няма да навредите на красивия си външен тип, ще запазите стройната си фигура и ще заситите глада си за вкусното тестено прелъщение.

 Вкусна и бърза баница за закуска

Ако можете несъмнено, заложете на баницата на баба. Ако ли не, изберете достоверните банички, които майсторки пекарки оферират в профилираните магазини за тестени изкушения. Също по този начин може да си я приготвите сами и вкъщи.

Все отново не би трябвало да прекалявайте с вкусната баница, защото олиото в нея съдържа високи равнища на холестерол. Той от своя страна покачва кръвното налягане и вреди на сърцето.

Мързелива баница за закуска

Необходими артикули: 1 кофичка кисело мляко, 4 яйца, 1 ч.л. сода бикарбонат, 6 с.л. олио, 16 с.л. брашно.

Начин на подготвяне: Всички артикули се смесват и разбъркват добре. Последно се прибавя натрошено сирене, като количеството е по лична преценка.

Полученото се изсипва в тавичка, леко намазнена с олио и поръсена с брашно. Баницата се пече като кекс. Когато изстине, се нарязва и се сервира за закуска.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР