Ароматът е нещо, което говори за същността на човека. Индивидуалните

...
Ароматът е нещо, което говори за същността на човека. Индивидуалните
Коментари Харесай

Топ 7 най-добри мъжки парфюми 2023

Ароматът е нещо, което приказва за същността на индивида. Индивидуалните уханни рецептори карат всеки да избере избрана комбинация за себе си. Всяка носи друго чувство и добавя външните характерности на своя притежател. Разнообразието от парфюмни и тоалетни води на пазара е огромно, а всяка година едни от най-известните фешън и козметични марки дават на своите фенове нови такива. В идващите редове сътворяваме къс лист с най-хубавите мъжки парфюми, стартирани на пазара през 2023 година и даваме опция на всеки да се запознае с присъщите особености на ароматите, които имат капацитета да се трансфорат в класики и да останат под светлините на прожекторите за дълго.

Усещане за прекрасен мъжки парфюм

Има аромати, които мигновено превземат сетивата и ни карат да мислим само за тях, до момента в който не се трансфорат в наше владеене. Някои от най-хубавите мъжки парфюми попадат в тази рубрика и са се трансформирали в обект на предпочитание и нарицателно за съвършенство. Такъв е иконичният Aventus от първокласната и нишова парфюмерийна къща Creed. От момента на лансирането си, той попада измежду най-търсените топ мъжки парфюми, а за плодово-шипровата му комбинация не стопира да се приказва. Това се дължи на автентично и неповторимо комбиниране на нотки, напаснати до съвършенство от седмо потомство парфюмеристи в историята на марката.

Работейки с висококачествени и деликатно подбрани екстракти от целия свят, в композицията влизат връхни акомпанименти на калабрийски бергамот, къпина, индийски ананас и алена ябълка. Пленяващото плодово начало е последвано от жасмин, българска роза, бреза и листа пачули. Мъжественият край придава изчерпателност с амбър, ванилия, мускус и дъбов мъх. Аромат, който заема почтено място измежду най-хубавите мъжки парфюми и носи величието на авторитетните, мощни и аристократични мъже от предишното, намирайки последователност в съвремието.

Топ мъжки парфюми от 2023

Привържениците на открояващи се аромати сигурно имат повече от един прекрасен мъжки парфюм. Те сигурно ще бъдат впечатлени от следния лист с едни от най-забележителните, печелещи внимание от бюти редактори и налични в каталога на MAKEUP топ мъжки парфюми:

Ralph Lauren Ralph's Club Elixir ви кани да се присъедините към аристократичния клуб на марката със своя иконичен жанр, пресъздаден от елегантни и опияняващи нотки на ирис, олибан, лавандула и пачули в основната роля;Yves Saint Laurent MYSLF е подобаваща конкуренция със своята минималистична, само че интензивна комбинация от свежи нотки, портокалов цвят и амброво дърво;Giorgio Armani Acqua Di Gio Parfum има непокътнато място измежду най-хубавите мъжки парфюми. Неговата интензивна версия е с изявен водно-фужерен темперамент, образуван от здравец, бергамот, розмарин, джинджифил, култивиран чай и тамян;Paco Rabanne Invictus Victory Elixir е ода за мъжката мощ и устойчивост, олицетворена от олибан, амбър, ванилия и зърна тонка;Иконата на Dolce & Gabbana и един от най-хубавите мъжки парфюми - Light Blue се завръща с още една нова версия в дизайнерска опаковка. Summer Vibes Pour Homme носи присъщите средиземноморски претекстове с нотки на лимон, кипарис и дървесина;L'eau D'issey Pour Homme попада в ароматично-дървесната категория и класацията с най-хубавите мъжки парфюми. Той вълнува сетивата с тонове на джинджифил, култивиран чай и ветивер;С избора на Givenchy Gentleman Society попадате автоматизирано в обществото на джентълмените. Те носят дървесно-фужерен мирис с нотки на кардамон, култивиран чай, нарцис, ветивер, кедър, ванилия и сандал.

Допълнете сбирката си с някоя от новите звезди на марките и изразете себе си посредством неповторим и несравним мирис.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР