Арнолд Шварценегер показа своята рутинна тренировка наскоро с приятелката си

...
Арнолд Шварценегер показа своята рутинна тренировка наскоро с приятелката си
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер, 76, показва рутинна тренировка с приятелката си физиотерапевт, 49

Арнолд Шварценегер сподели своята рутинна подготовка неотдавна с приятелката си физиотерапевт Хедър Милиган, до момента в който обсъждаха избягването на пострадвания на ставите във видео за неговия Pump Club.

" Хедър Милиган е освен моя другарка, тя е и страховит, в случай че не и най-хубавият физиотерапевт в света ", сподели 76-годишната екшън звезда като Милиган, 49, застана до него във видео за канала му Pump Club в YouTube предишния петък.

„ Всъщност по този начин се запознахме. Тя поправи рамото ми, само че ние не сме тук, с цел да приказваме за нашата връзка, ние приказваме тук за физическа терапия. И откогато тя лекува хора, хиляди пациенти: футболисти, баскетболисти, бойци от UFC, боксьори, лекоатлети, дребни деца, остарели деца, всеки и всеки, приказвам за хиляди, тя знае по какъв начин да се грижи за ставите. "

Бившата културистка призна: „ Цял живот имам проблеми с коляното от цялото клякане и каране на ски, ски, тичане, джогинг и нанагорнище на стълби и всички тези неща. Така че тя е експе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР