Арнолд Шварценегер е задържан на летище в Германия и разпитан

...
Арнолд Шварценегер е задържан на летище в Германия и разпитан
Коментари Харесай

Арестуваха Шварценегер в Германия заради луксозен часовник

Арнолд Шварценегер е арестуван на летище в Германия и разпитан след инспекция на багажа. Холивудската звезда от „ Терминатор “ е спрян поради недеклариран първокласен часовник на стойност 26 000 евро, оповестява „ Билд “, представени от бТВ.

76-годишният Шварценегер е бил арестуван от митническите чиновници в Мюнхен „ според данъчните закони “ в продължение на няколко часа, откакто е дохвърчал от Лос Анджелис.

„ Часовникът е трябвало да бъде регистриран, защото е импорт и „ стартира наказателно данъчно произвеждане “, сподели представителят на основната митническа работа в МюнхенТомас Майстер.

Роденият в Австрия 76-годишен артист е и някогашен губернатор на Калифорния. Той е бил и 7 пъти с купата Мистър Олимпия. Причината за появяването му в Германия е пътешестване към благотворителен търг, който се организира в Австрия.

Преди дни един от най-известните испански артисти Хулио Иглесиас попадна в сходна неловка обстановка на летището в Доминиканската република. Той бе арестуван поради зеленчук и тарелки пилешко, скрити в специфичен тайник в куфара му. Общото количество храна е било колосално .

А Шварценегер евентуално ще продължи пътуването си без първокласната си движимост.

BILD

Часовникът е трябвало да бъде продаден на търг по време на вечеря за набиране на средства за самодейността на Шварценегер за климата в австрийския ски курорт Кицбюел в четвъртък, заяви немският вестник „ Билд “.

Срещу звездата от „ Терминатор “ е формирано наказателно произвеждане за укриване на налози. Според митническата работа за часовника е трябвало да бъде заплатен налог, защото Шварценегер е възнамерявал да го продаде в Европейски Съюз.

Предметите, които нормално се продават на търг на сходни вечери, включват творби на изкуството и подписани сувенири, съгласно уеб страницата на самодейността.

Часовникът е направен особено за Шварценегер от първокласния швейцарски производител на часовници Audemars Piguet,съществуващ от към 150 години.

Компанията създава единствено към 45 000 часовника на година ие с годишен оборот от към два милиарда евро.

„ Терминаторът “ се е изнервил

Според информация на BILD холивудската звезда Арнолд Шварценегер е бил разпитван и в началото е приел всичко относително умерено, само че по-късно времето и процедурата почнали да му опъват нервите.

В 16:45 ч. той най-сетне е освободен. Според отчета на митническите чиновници на Шварценегер са задавани доста персонални въпроси, написа „ Билд “. Сред тях са: Колко деца има, по какъв начин се споделя партньорката му, какъв брой пари има в банката и какъв брой е положението му.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР