Арнаудова допълни още, че преди няколко дни е подаден сигнал

...
Арнаудова допълни още, че преди няколко дни е подаден сигнал
Коментари Харесай

Ето Го Радо Соколето, Когото Издирват За Убийството На Бизнесдамата Снежка! Вижте Какво Зверство Е Извършил С Дъщеря Й

Арнаудова добави още, че преди няколко дни е подаден сигнал от дъщерята на жертвата, че автомобилът й е бил незаконно лишен, а по-късно е била подала сигнал за побой. " Незабавно е образуван екип, който да проверява случая ", осведоми още тя.

Радослав Стипцаров, с прякор Соколето, е търсеният от полицията мъж поради жестокото ликвидиране на 58-годишната Снежка С., собственичка на заведение за бързо хранене в Благоевград " Мръсното кебапче ". Стипцаров е рецидивист,с голям брой престъпни прояви.

Само преди няколко дни той преби грубо дъщерята на Снежка, Силвия, с която е живял. Инцидентът стана на " Покровнишко шосе " в регионалния център, където Соколето свалил от автомобила Силвия и я бе смлял от пердах. Младата жена постъпи в болница. Предполага се, че сред Снежка и Соколето е имало сканадал по този мотив,затова Стипцаров бе първият обвинен по случая, оповестиха от полицията. Радослав Стипцаров преди време въвлече в конспирация и двама благоевградски служители на реда, обвинявайки ги, че са го пребили без мотив, напомня Struma.com. Стипцаров е лежал в пандиза за брутално обезчестяване на някогашната си другарка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР