Армията редовно помага за транспортиране на болни, трансплантиране на органи

...
Армията редовно помага за транспортиране на болни, трансплантиране на органи
Коментари Харесай

Каракачанов разкри възможна ли е коалиция между ГЕРБ и ВМРО

Армията постоянно оказва помощ за превозване на заболели, трансплантиране на органи и така нататък Имаме опция да предоставим три или четири хеликоптери „ Кугър “ на Министерството на здравеопазването за медицински цели.

Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ министърът на защитата Красимир Каракачанов.

По думите му обаче здравното ведомство би трябвало да реши дали те ще им свършат работа.

„ Да преценяват дали цената, която би трябвало да се даде за тяхното преоборудване, дава отговор като благоприятни условия или е по-изгодно да се купят нови “, сподели Каракачанов.

„ Ние сме заявили нашата подготвеност. Армията има три задачи – първата е отбраната на териториалната целокупност на България. Втората са съюзническите задължения и третата е в помощ на популацията. Така че сме подготвени да осъществим и тази трета задача и я изпълняваме постоянно “, добави военният министър.

Каракачанов разяснява и идната дата за парламентарните избори. Според него президентът първо е трябвало да направи съвещания с парламентарно показаните сили и по-късно да афишира дата.

„ Трябва да се избере най-подходящото време, в което хората хем да могат да гласоподават, без да се тормозят, че могат да се заразят, хем да се обезпечи сигурността на хората, които вземат участие в изборния развой “, на мнение е Красимир Каракачанов.

На въпрос допустима ли е коалиция сред Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ за идните избори, той съобщи, че към момента не е обсъждано сходно нещо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР