Армията има готовност да реагира, ако останки от китайската космическа

...
Армията има готовност да реагира, ако останки от китайската космическа
Коментари Харесай

Армията ни има готовност, ако останките от космическа станция паднат на наша територия

Армията има подготвеност да реагира, в случай че остатъци от китайската галактическа станция Тянгун 1, паднат на наша територия, разгласи министър Красимир Каракачанов.
Химическите поделения към Българската войска имат подготвеност да реагират, в случай че остатъци от китайската галактическа станция Тянгун 1 паднат тези дни на наша територия, заяви пред публицисти в Министерски съвет вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.
Станцията минава над България за 15 - 20 секунди на всеки 89 минути, като шансът остатъци от нея да паднат на нашата територия е 0,01 %, сподели Каракачанов.
Ако това въпреки всичко се случи, хората не би трябвало да допират частите, предизвести вицепремиерът.
"Няма действителна заплаха за България, не би трябвало да се изпада в непотребна суматоха ", сподели още Красимир Каракачанов.
Китайската галактическа станция "Тянгун 1 " изгуби наземния надзор преди две години и се чака през днешния ден да падне на Земята.
Някои от хипотетичните региони, в които се чака да падне, са Ню Йорк, Барселона, Пекин, Чикаго, Истанбул, Рим и Торонто.
Много е мъчно да се планува точното място и време на рухване на станцията, защото скоростта, с която се движи към Земята, е към 29 000 км/ч.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР