Арменският министър-председател Никол Пашинян уволни началниците на армията, полицията и

...
Арменският министър-председател Никол Пашинян уволни началниците на армията, полицията и
Коментари Харесай

Началниците на армията и полицията в Армения уволнени за нарушаване на карантината

Арменският министър-председател Никол Пашинян уволни началниците на армията, полицията и националната работа за сигурност, тъй като дали неприятен образец като не спазвали рестриктивните мерки по отношение на новия ковид, съобщи Ройтерс.

Пашинян не посочи какво тъкмо са направили тримата, само че известието беше огласено откакто вестник осведоми, че началникът на генералния щаб Артак Давтян е провел в неделя празненство за сватбата на сина си, в миг, когато всеобщите събирания са неразрешени.

" Именно най-високопоставените представители на властта са тези, които би трябвало да демонстрират какъв брой е значимо да се съблюдават антиепидемичните правила, като персонално дават образец. Понякога обаче се случва противоположното ", сподели министър председателят, откакто разгласи уволненията във Facebook.

Вестник " Храпарак " разгласява онлайн и видео, на което се вижда входът към къщата на Давтян, пред която има паркирани коли, а като декор се чува музика.

Не се споделя кой още е бил на тържеството и не се загатва името на началника на полицията Арман Саргсян, нито това на началника на националната работа за сигурност Едуард Мартиросян, които също са уволнени.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР