Армандо Броя най-вероятно няма да играе повече за Челси през

...
Армандо Броя най-вероятно няма да играе повече за Челси през
Коментари Харесай

Единият от двамата нападатели на Челси е аут до края на сезона

Армандо Броя най-вероятно няма да играе повече за Челси през този сезон. Причината за това е, че албанският национал, който е един от едвам двамата типични централни нападатели, с които разполага Греъм Потър, е с раздрани предни кръстни връзки на дясното коляно и би трябвало да бъде опериран. При сходни контузии минималният интервал на възобновяване е към пет месеца, само че най-често е и нужно повече време. 

21-годишният Броя получи травмата си след конфликт с Езри Конса по време на контролата с Астън Вила, играна в неделя. Вчера нападателят се завърна в Лондон, а през днешния ден е минал обзор на скенер, който е удостоверил неприятната диагноза.

Това значи, че при подновяването на Премиър лийг Греъм Потър ще има единствено един чист нападател в лицето на Пиер-Емерик Обаменяг, който не се показва изключително сполучливо след трансфер си на „ Стамфорд Бридж “. Рахийм Стърлинг и Кай Хавертц могат да влизат в тази роля, само че сигурно лондончани ще би трябвало да привлекат най-малко един нов нападател по време на януарския трансферен прозорец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР