Аржентинският плеймейкър на ЦСКА Федерико Варела почти сигурно ще напусне

...
Аржентинският плеймейкър на ЦСКА Федерико Варела почти сигурно ще напусне
Коментари Харесай

ЦСКА пред раздяла с Федерико Варела

Аржентинският плеймейкър на ЦСКА Федерико Варела съвсем несъмнено ще напусне клуба през лятото написа " Тема спорт ".

В последните седмици 25-годишният халф лекуваше следващата травма, получена през тази акция. Въпреки че към този момент взе участие в огромна част от подготвителния развой на " Армейците ", най-вероятно старши треньорът Стойчо Младенов няма да разчита на него за идното домакинство на Царско село в събота. Опитният ментор не е удивен от аржентинеца, а неговата трошливост е спомагателен фактор.

ЦСКА мина през най-натоварената есен в историята си, като изигла общо 33 дуела във всички шампионати. Варела обаче взе присъединяване в едвам 14 от тях, попадайки единствено 6 пъти измежду титулярите. В нялколко свои изявленията Младенов се оплака, че тъкмо когато плеймейкърът навлезе в темп и реши да му гласоподава доверие, той още веднъж се контузва. Освен това експертът не е впечатлен и от темпото в играта на аржентинеца, когато въпреки всичко е на терена.
 Варела може и да бъде подготвен за безконечното дерби
Варела може и да бъде подготвен за безконечното дерби

Близо е до завръщане в игра

Варела постоянно е податлив да задържа дълго топката, търсейки най-хубавото решение за продължение на офанзивата, което не съответствува с концепцията за пряк футбол ва Екзекутора на Ливърпул.

Мудността на различен плеймейкър към този момент му коства мястото на " Армията " през тази акция. Хамза Чатакович по този начин и не съумя да завоюва доверието на Младенов и през зимата напусна в посока Сараево.

Задраскан от треньора на ЦСКА е и младият халф Жуниор Нзила. " Червените " не съумяха да се разделят с 20-годишния французин, който е преотстъпен от швейцарския Киасо, като той продължава да тренира самостоятелно въз основата в Панчарево.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР