Аржентинският нападател на Ювентус Гонсало Игуаин призна, че Джанлуиджи Буфон

...
Аржентинският нападател на Ювентус Гонсало Игуаин призна, че Джанлуиджи Буфон
Коментари Харесай

Игуаин: Буфон заслужава да спечели Шампионската лига

Аржентинският нападател на Ювентус Гонсало Игуаин призна, че Джанлуиджи Буфон му е оказал помощ много пъти в тежки моменти.

Пипита бе със сериозен принос за триумфа на “старата госпожа” против тима на Тотнъм от 1/8-финалите на Шампионската лига, отбелязвайки три попадения в двете срещи сред италианци и англичани, като също така асистира на Пауло Дибала за втория гол на " Уембли ".

“Беше сложен мач, макар че бяхме готови за такова нещо. Дори и след гола, който ни означиха на “Уембли”, ние продължихме да играем добре. Справихме се чудесно и постигнахме победа на именит стадион като “Уембли”, сподели Игуаин пред Radio Continental.

" Решителен дуел за мен през актуалната акция бе срещата с Удинезе. Спечелихме с 6:2, а аз не съумях да отбележа гол. Тогава Буфон пристигна при мен и ми сподели, че съм част от победния дух на отбора. Думите му ми помогнаха доста и ме допряха.

" Винаги провокирам опциите си и считам, че в случай че си поставиш предели, има по-голяма възможност да изостанеш, отколко да продължиш напред. Имам страхотни взаимоотношения с Джиджи и му се удивлявам. Той заслужава да завоюва Шампионската лига”, приключи Игуаин пред аржентинското радио.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР