Аржентинските футболни фенове са известни като едни от най-темпераментните в

...
Аржентинските футболни фенове са известни като едни от най-темпераментните в
Коментари Харесай

Запалянко изкопа черепа на дядо си, за да празнуват заедно титлата на любимия клуб

Аржентинските футболни почитатели са известни като едни от най-темпераментните в света, само че в този момент доближиха нови висоти.
И по-точно един от ентусиастите на локалния Расинг – Габриел Аранда. Той изкопа от гроба черепа на своя дядо, с цел да чества шампионската купа на своя обичан тим, който естествено е бил подобен и на дядо му, съобщи CNN.
Кръг преди края в аржентинското състезание Расинг победи с купата в шампионата на Аржентина, след което последователите на тима излязоха да честват на един от централните площади на Буенос Айрес.
И там на улицата вниманието прикова разхождащия се с череп в ръце Габриел.

#QuintaDetremuraSDV No último domingo o Racing se tornou campeão Argentino, o torcedor Gabriel Aranda, achou que seu avo Valetín gostaria de comemorar a vitória, desenterrou o avô e levou o crânio para tomar umas enquanto dava umas voltas por Buenos Aires. pic.twitter.com/wxBr8mwIla
— Fatos do Mundo (@fatosdomund0) 4 април 2019 година
" Беше в гроба и го извадих. Това е магията на Расинг. Би бил горделив, че съм го извадил ", разгласи Аранда в директно включване за TNT Sports.

Расинг е един от грандовете в Аржентина, един от огромните пет в историята на локалния футбол. В огромна степен " Ла Академия ", както е прякорът на тима, обаче лежи на остарели лаври и от общо 18 трофеи, единствено 3 са извоювани след 1966 година (сред които този за 2019 г.), поради което очевидно и почитателите толкоз се радват на всеки един сегашен трофей.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР