Аржентинската легенда Диего Марадона коментира по неподправен начин изказването на

...
Аржентинската легенда Диего Марадона коментира по неподправен начин изказването на
Коментари Харесай

Марадона: Кажете на Кристиано да не говори небивалици! Можех да спечеля много повече Златни топки от него и Меси

Аржентинската легенда Диего Марадона разяснява по автентичен метод изявлението на петкратния притежател на " Златната топка " Кристиано Роналдо, че е най-хубавият футболист в света за всички времена. Дон Диего е убеден, че е можел да завоюва повече " Златни топки " от Роналдо и Меси, в случай че е имал право да претендира за оценката. До 1995 година единствено европейски футболисти имаха право да печелят премията на " Франс футбол " и заради тази причина Марадона не я е получавал в никакъв случай.

" Кажете на Роналдо да спре да приказва небивалици. Кой е най-хубавият съгласно мен? От дребното, което съм гледал от тях, това са Алфредо ди Стефано, Кройф... и Меси, само че може да бъде също и Кристиано. ", съобщи Марадона пред AS.

Запитан какво го отличава от Меси, Дон Диего отговори: " Меси не е кадърен да приказва пред 20 индивида от тима и да ги стимулира по този начин, както аз правех. Той би споделил " какво желаете да ме попитате? " и останалите ще го питат ужасно доста неща ".

" Вече е скучно " Златната топка " да се дава единствено на Кристиано и Меси. Дали има различен, който я заслужава? Не знам. Бих присъединил в битката Кавани, Мбапе и Ибрахимович. Ако имах право, щях да печеля доста повече " Златни топки " от Кристиано и Меси. "

Diego Maradona responds to Cristiano Ronaldo's claim that he is the best player in history:

" Tell him to stop taking the piss. " https://t.co/gN3GRUcNBc pic.twitter.com/auzhmRfGnb
— AS English (@English_AS) December 15, 2017
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР