Аржентинската легенда Диего Марадона имаше нужда от лекарска помощ след

...
Аржентинската легенда Диего Марадона имаше нужда от лекарска помощ след
Коментари Харесай

Марадона получи лекарска помощ след победата на Аржентина над Нигерия

Аржентинската легенда Диего Марадона имаше потребност от лекарска помощ след успеха на Аржентина с 2:1 против Нигерия. Снимки в интернет демонстрираха по какъв начин Марадона седи на фотьойл с очевидно отпаднал тип, а лекари го преглеждат и мерят пулса му.

 © Българска телеграфна агенция / Xinhua / Li Ga
Аржентинският вестник Ла Насион написа, че Марадона е имал ниско кръвно налягане. Световният първенец от 1986 година е напуснал стадиона в Санкт Петербург благодарение на няколко индивида.

57-годишният аржентинец се държа извънредно прочувствено по време на успеха на " гаучосите " с 2:1 против Нигерия. Отборът от Южна Америка се класира за осминафиналите, където ще се изправи против отбора на Франция.

Диего Марадона направи неприлични жестове с пръсти при втория гол за Аржентина против нигерийците в 87-ата минута, дело на Маркос Рохо.
Марадона беше сниман да танцува с жена, облечена в цветовете на Нигерия, преди началото на срещата сред двукратните международни първенци и " суперорлите ".

ESPN осведоми, че Диего Марадона е бил откаран в болница след края на мача, само че от ФИФА отхвърлиха коментар по случая. Някои аржентински медии описаха случая като нерешителност за Марадона, който в продължение на десетилетия се бори със зависимостта си от кокаин.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР