Аржентинската футболна звезда Лионел Меси се обърна към сънародника си

...
Аржентинската футболна звезда Лионел Меси се обърна към сънародника си
Коментари Харесай

Лео Меси тъжи за Агуеро: Боли ме много, че трябва да спреш с футбола

Аржентинската футболна звезда Лионел Меси се обърна към сънародника си Серхио Агуеро във връзка оповестяването на края на кариерата на играча на Барселона. По-рано през днешния ден Агуеро съобщи публично, че поради здравословните си проблеми приключва спортната си кариера, а Меси употребява обществените мрежи, с цел да насочи топли думи към положителния си другар.

"Практически през цялата ни кариера бяхме дружно Кун. Преживяхме доста хубави моменти и други, които не бяха толкоз положителни, само че всичко това ни сплоти и сприятели още повече. Ще продължим да изживяваме още доста моменти дружно отвън терена ", написа Лео Меси.

"С голямата наслада от спечелването на Копа Америка не толкоз от дълго време, с всичко, което си постигнал в Англия. Истината е, че боли доста да видя, че би трябвало да спреш да правиш това, което обичаш най-вече. Със сигурност обаче ще продължиш да бъдеш благополучен, тъй като ти си човек, който предава благополучие на останалите и тези, които те обичат, постоянно ще са с теб. Сега стартира нов стадий от живота ти и съм уверен, че ще го живееш с същата усмивка и фантазиите, които влагаш във всичко. Желая ти всичко най-хубаво. Обичам те доста, приятелю. Ще ми липсваш доста на терена и когато се съберем с националния тим ", разяснява още Меси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР