Аржентинската футболна легенда Диего Марадона се възстановява добре от мозъчната

...
Аржентинската футболна легенда Диего Марадона се възстановява добре от мозъчната
Коментари Харесай

Изписват Марадона от болницата в следващите дни

Аржентинската футболна легенда Диего Марадона се възвръща добре от мозъчната интервенция и затрудненията след интервенцията, като би трябвало да бъде изписан от болничното заведение в идващите няколко дни, съобщи персоналният му доктор.
„ Диего желае да се прибере в къщи. Ще приказваме след това за това какво го чака, само че към този момент знам, че Диего се възвръща добре “, показа Леополдо Луке пред публицисти отвън болничното заведение, където 60-годишният Марадона бе опериран предходната седмица поради субдурален хематом в мозъка. Бившият футболист на Барселона, Наполи и Бока Хуниорс остана в лечебното заведение през уикенда, като имаше пост-симптоматични разстройства след интервенция, само че Луке съобщи, че аржентинецът евентуално ще бъде изписан „ на следващия ден или вдругиден “, предава БГНЕС.
 Марадона влезе в болница откакто отпразнува 60-тия си рожден ден Марадона влезе в болница откакто отпразнува 60-тия си рожден ден
Легендата на аржентинския футбол Диего Марадона е признат този понеделник в частна клиника в град Ла Плата, южно от Буенос Айрес, с цел да...
Марадона не за първи път има проблеми със здравето. Световният първенец с Аржентина от 1986, считан от мнозина за един от най-великите футболисти в историята, бе на няколко пъти в болница през годините, основно поради екстравагантния си метод на живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР