Аржентина шокиращо загуби първия си мач на Мондиала в Катар,

...
Аржентина шокиращо загуби първия си мач на Мондиала в Катар,
Коментари Харесай

Аржентина не трябва да допуска нов гаф, за да остане в борбата за класиране

Аржентина шокиращо загуби първия си мач на Мондиала в Катар, откакто загуби с 1:2 от считания за един от най-големите новобранци на шампионата – Саудитска Арабия. По този метод отборът сложи под въпрос присъединяване си в елиминациите на Световното.

Днес от 21:00ч. аржентинците ще се изправят против Мексико и всичко друго от победа ще ги отдалечи от класиране на елиминациите. Хубавата вест за Аржентина е, Мексико и Полша направиха 0:0 в другия мач от групата и това усили възможностите им за елиминациите.

Аржентина въпреки всичко може и да отпадне през днешния ден, с цел да се случи това Мексико би трябвало да победи аржентинците и Полша да победи Саудитска Арабия или саудитците да победят или създадат тъждество с Полша, а Аржентина да загуби от Мексико. 

дефинира Аржентина като безапелационен любимец с 1.53, триумф на Мексико е 7.30, а ставката за тъждество е оценена на 3.80.

Под 2.5 гола е 1.65, а над 2.5 е оценен на 2.25.

Ако смятате, че и двата тима ще коефициентът по тази причина си е много привлекателен от 2.30, а 1.57 е, че единствено един от тимовете ще означи.

Шансовете на Лионел Меси да вкара когато и да е е 2.10, а за първи и финален голмайстор ставката е 4.25.

За Мексико с най-големи за първи и финален голмайстор е Раул Хименес с 9.25, а той вкарва когато и да е е 4.50.

Програмата през днешния ден стартира с мач сред Тунис и Австралия. на африканците е оценена на 2.07, триумф на австралийците е 3.90, а равенството е 3.20.

Полша играе против Саудитска Арабия в търсене на първи на Мондиала. Поляците са любимци с 1.80, само че в случай че смятате, че саудитците ще продължат с изненадите ставката по тази причина е 4.90, равенството е оценено на 3.40.

Световният първенец Франция потегли стремително в Катар и в този момент може и да се класира за елиминациите. Тимът играе с Дания и при триумф е на осминафиналите. Победата за французите е 1.82, 5.39 са оценени възможностите за триумф на датчаните, а равенството е 3.77.

В може да намерите доста варианти за залог за всички мачове от Мондиала.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР