Аржентина победи Венецуела с 2:0 и се класира за полуфиналите

...
Аржентина победи Венецуела с 2:0 и се класира за полуфиналите
Коментари Харесай

Меси вини бразилските терени за слабото си представяне на Копа Америка

Аржентина победи Венецуела с 2:0 и се класира за полуфиналите на Копа Америка без особената поддръжка на огромната си звезда и капитан на отбора Лионел Меси. Нападателят на " Барселона " е отбелязал единствено един гол от началото на шампионата - от дузпа против Парагвай.
Аржентина - Бразилия в полуфиналите на Копа Америка (ВИДЕО) Меси и компания победиха Венецуела с 2:0
След триумфа против Венецуела Меси призна, че не играе на познатото си равнище, а като причина за това посочи качеството на бразилските терени.

" Не върша най-хубавата си Копа Америка. Истината е, че терените са скандални. Топката се управлява мъчно. Топката наподобява като заек, на този терен отива където си изиска. Всичко, което можем да създадем, е да се приспособяваме. Терените са ужасни. Не ни е елементарно да задържаме топката, тя отскача едва, не можем да я водим. ", сподели Меси след края на мача.

Снимка: Reuters

Копа Америка стартира неприятно за аржентинците. " Албиселесте " загуби първия мач с 0:2 от Колумбия, преди да направи 1:1 с Парагвай. Играчите на Лионел Скалони се нуждаеха от наложителна победа против Катар (2:0) в последния мач, с цел да се класират за директните елиминации.

Срещу Венецуела " гаучосите " завоюваха след голове на Лаутаро Мартинес и Джовани Ло Селсо, който е спряган за трансфер в " Тотнъм ". Така на полуфиналите Меси и компания ще се изправят против Бразилия.

Аржентина стигна до финала в последните две издания на Копа Америка (2015 и 2016 г.), само че и в двата случая загуби мача за купата от Чили след осъществяване на дузпи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР