Арина Сабаленка вече е аут от надпреварата в Индиън Уелс.

...
Арина Сабаленка вече е аут от надпреварата в Индиън Уелс.
Коментари Харесай

Продължават трудностите за Сабаленка

Арина Сабаленка към този момент е навън от конкуренцията в Индиън Уелс. Световната номер 2 бе отстранена на осминафиналите от правещата превъзходен сезон Ема Наваро.

Поражението за шампионката от Откритото състезание на Австралия обаче, може да има по-големи последици, като според от представянето на Ига Швьонтек, разликата сред двете може да стане много сериозна. Представителката на Беларус неколкократно изрази упоритости да нападна първото място в международната класация, само че най-малко на този стадий ще би трябвало да продължи да се задоволява с втората позиция в класацията на  WTA, но и тук може да зародят съществени въпросителни.

При  положително показване на Кори Гоф в Индиън Уелс, 20-годишната тенисистка има съществени шансове да приближи Сабаленка. Гоф към този момент е част от четвъртфиналите, а при възможна купа за шампионката от  US open 2023, разликата в точките сред двете няма да бъде чак толкоз огромна. До преди към месец, Арина Сабаленка имаше действителни шансове да измести Швьонтек от върха на женския тенис, а в този момент наподобява съществено застрашена, освен да изостане от първото място, само че и най-вероятно ще би трябвало да се бори за запазването на позицията на международна номер 2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР