Ариана Гранде говори за своята уязвимост, когато става въпрос за

...
Ариана Гранде говори за своята уязвимост, когато става въпрос за
Коментари Харесай

Ариана Гранде отговори на критиките за външния й вид: Моля ви, бъдете по-меки

Ариана Гранде приказва за своята " накърнимост ", когато става въпрос за това, че е в светлината на прожекторите и хората непрекъснато разясняват тялото ѝ.

Говорейки във видеоклип в TikTok, 29-годишната певица и авторка на песни съобщи, че " желае да адресира " терзанията по отношение на външния ѝ тип, за които обществеността приказва от " десетилетие или повече ".

" Просто желаех... да поговоря малко за това какво значи да си човек с тяло, да те виждат и да ти обръщат толкоз огромно внимание ", сподели тя.

" Мисля, че бихме могли да бъдем, мисля, че би трябвало да бъдем по-меки и да не се усещаме толкоз удобно да разясняваме телата на хората, без значение от какво. "

Двукратната носителка на премията " Грами " добави:  " Ако си мислите, че казвате нещо положително или доброжелателно, каквото и да е то, здравословно, нездравословно, огромно, малко, това, това, секси, несекси... просто в действителност би трябвало да работим в посока да не го вършим толкоз доста.

" Има способи да направиш комплимент на някого или да игнорираш нещо, което виждаш, че не ти харесва, за които мисля, че би трябвало да си оказваме помощ взаимно да работим... Трябва да се стремим към това да бъдем по-безопасни и да се държим един различен по-безопасно. "

Гранде намерено приказва за психологичното си здраве след нападението в " Манчестър Арена " по време на неин концерт през май 2017 година, когато нападател самоубиец умъртви 22 души.

През юни 2018 година тя съобщи пред Vogue, че " постоянно е имала тревога ", а през идната година показа в Instagram изображение, показващо последствията от посттравматичното стресово разстройство (ПТСР) върху мозъка ѝ.

Гранде, измежду чиито шлагери са One Last Time, Dangerous Woman и Thank U, Next, добави във видеото:  " Лично за мен тялото, с което сравнявахте настоящето ми тяло, беше най-нездравословната версия на моето тяло. "

" Бях на доста антидепресанти, пиех, хранех се неприятно и бях в най-ниската точка от живота си, когато изглеждах по метода, който вие смятате за мой здравословен, само че в действителност това не беше моят здравословен тип. "

" Знам, че не би трябвало да изяснявам това, само че усещам, че може би това, че имам неприкритост и някаква накърнимост тук, ще [означава], че от това може да излезе нещо положително. " Здравето може да наподобява друго. "

Тя добави: " Никога не знаеш през какво минава някой, даже и да идваш от любящо и грижовно място, този човек евентуално работи върху това или има система за поддръжка, с която работи върху това. Затова бъдете нежни един към различен и към себе си. "

" Мисля, че сте красиви, без значение през какво преминавате, без значение от тежестта, без значение от това по какъв начин обичате да се гримирате в наши дни, без значение от това какви козметични процедури сте си правили или не. "

Гранде ще се снима в ролята на положителната магьосница Глинда в идния филм " Wicked " по едноименния хитов мюзикъл.

Номинираната за " Оскар " английска актриса Синтия Ериво ще се появи в ролята на Елфаба - Злата магьосница на Запада, пишат от SkyNews.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР