Аргументите за вота на недоверие са напълно измислени - в

...
Аргументите за вота на недоверие са напълно измислени - в
Коментари Харесай

Денков: Аргументите за вота на недоверие са напълно измислени

" Аргументите за вота на съмнение са изцяло измислени - в тях няма нищо съдържателно от позиция на стопанската система или енергетиката ", съобщи министър председателят Николай Денков пред публицисти в Пловдив.

" Хората имат учредения да са обезпокоени, само че тези страхове са разпалени от политици, които си вършат политическата пропаганда за изборите ", сподели той, оповестява Българска национална телевизия.

" Втора серия от същото ", по този начин министър председателят разяснява заканата на Българска социалистическа партия да внесе нов избор на съмнение другата седмица, в случай че днешният не мине.

" Ако има група от българи, искащи да изоставен Израел, ще бъде обезпечен полет в първия безвреден миг ", уточни той.

" Трябва да има група от жители, които съгласно Външно министерство би трябвало да бъдат превозени и израелските управляващи да кажат, че е безвредно да се реализира полетът ".

Според Денков ултиматумът на Израел за евакуация на поданици на Газа може да провокира нова бежанска вълна, само че все още няма директна опасност за България.

" Ако има бежанска вълна, тя първо ще бъде ориентирана към други страни, дори не в посока България. Второто е вероятни трудности върху превоза на нефт - биха могли да се отразят на цената на газа, само че примерно през вчерашния ден цената на нефта падна надолу. Трябва да забележим по какъв начин ще се развие обстановката, никой сега не може да предскаже какво ще се случи ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР