Аргументът на Главчев беше: Евтим Милошев е доказан експерт и

...
Аргументът на Главчев беше: Евтим Милошев е доказан експерт и
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Лицето Евтим Милошев вероятно разбира от туризъм, защото сигурно е турист

Аргументът на Главчев беше: " Евтим Милошев е потвърден специалист и управител. Лично го познавам от доста години и на всички места, където е работил, се е справил добре. Мисля, че всички сте очевидци, има и други хора, които го познават добре ". 

Президентът Румен Радев попита представителите на Има Такъв Народ дали имат представител в състава на служебния кабинет, на което ръководителят на парламентарната група на партията Тошко Йорданов означи, че в случай че закачката е обвързвана с Евтим Милошев, то тогава нямат, тъй като от дълго време са се разделили с него.  " Мога доста неща да кажа за него, само че ще се въздържа, тъй като няма да ви хареса ", сподели Йорданов. 

След това пристигна и реакцията на Слави Трифонов: " Слушайки мненията за новото служебно държавно управление, с голяма изненада открих, че моето име участва като човек, който има длъжностен министър. Това от една страна ме изненада, а като разбрах кого визират коментаторите, откровено ме разсмя. Лицето Евтим Милошев, който ще бъде назначен за министър на туризма, евентуално схваща от туризъм, тъй като несъмнено е екскурзиант. Той е работил в телевизионните излъчвания " Ку-Ку ", " Каналето ", " Хъшове " и малко в " Шоуто на Слави ". Аз го махнах от там по справедливи аргументи. Оттогава той няма безусловно нищо общо с всичко, което върша. Ама безусловно нищо общо. Така че умерено може да бъде министър на туризма, както и президент на Галактиката ". 

Пред публицисти пък Тошко Йорданов, запитан дали Слави Трифонов ще се появи на предстоящите избори, сподели: " Чакайте, има време ".

Кой е Евтим Милошев

Евтим Милошев има над 20-годишна кариера, в която изминава пътя от кореспондент през редактор до сценарист и продуцент, се показва в биографията му на страницата на. Като студент се явява на конкурс за предаването " Ку-ку ", където през 1991 година стартира работа като кореспондент. Следват " Каналето ", " Хъшове " и " Шоуто на Слави ", а през 2004 година става продуцент на играта " Вот на доверие ".

След като напуща екипа на Слави Трифонов през 2007 година, дружно с Любо Нейков и Иван Спасов основават продуцентската компания Dream Team Productions, а през 2011 година дружно с тях и Габриел Георгиев - и Dream Team FIlms.

Оттогава екипът му работи по телевизионни формати и сериали, измежду които " Комиците ", " Дървото на живота ", " Сървайвър ", " Столичани допълнително ", " Дяволското гърло " и др.  
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР