Арестуваните за побоя в Асеновград застанаха пред съда. С конвой

...
Арестуваните за побоя в Асеновград застанаха пред съда. С конвой
Коментари Харесай

Ето ги ромите, пребили деца в Асеновград! Докараха ги с маски заради...

Арестуваните за побоя в Асеновград застанаха пред съда. С ескорт от защита те дойдоха в асеновградския съд. Арестуваните са с маски, тъй като по информация на правосъдна защита в ареста има морбили, съобщи TrafficNews.bg.

Те резервираха цялостно безмълвие. Освен тях сега се търсят още две лица, за които е открито, че са взели участие в нападението.

Срещу деветте лица са повдигнати обвинявания за безчинство. Срещу двама от тях - Васил и Абдраман, са повдигнати обвинявания и за причиняване на междинни телесни повреди на две лица по хулигански подбуди, като действието е осъществено в съучастничество.

Пред съда са се събрали и близки на задържаните мъже. Те обявиха, че се опасяват за живота и здравето на децата си след митингите, които се организираха в града. По думите им арестуваните мъже в действителност са жертвите, като те са защитавали своите близки.

Припомняме, че на 26 юни 2017 година е зародил спор сред две групи в региона на язовир „ 40-те извора “ край Асеновград, който е прераснал в всеобщо сборичкване на разнообразни места – край язовира, по-късно в центъра на Асеновград и край болничното заведение. Пострадали са седем лица, които са били откарани в болница за обзор. По делото са назначени съдебно-медицински експертизи за нанесените телесните повреди на потърпевшите, като досега е открито, че един от тях е с фрактура на китката на ръката, а различен с два счупени прешлени.





















ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР