Арестуваната на ГКПП Златарево Лидия Петрова, съпруга на небезизвестния В.

...
Арестуваната на ГКПП Златарево Лидия Петрова, съпруга на небезизвестния В.
Коментари Харесай

На границата се хванаха за главите! Заловиха жената на Бахамата-Лидия с кокаин… в бикините

Арестуваната на Граничен контролно-пропусквателен пункт Златарево Лидия Петрова, брачна половинка на небезизвестния В. Петров-Бахамата, ще бъде упрекната на трафик на опиати. Тя бе арестувана завчера на граничния пункт от криминалистите на Благоевград и Петрич, оповестява Struma.com.

Луксозното Бентли, с което пътувала Лидия било спряно за инспекция на изходното трасе на пункта и държанието на Лидия, показвало че нещо не е наред. Колата е претърсена, само че там нищо не било открито, което наложило подробен персонален обиск на дамата. По време на обиска тя сама извадила пакетчето с кокаин от бикините си.

Бентлито, което е благосъстоятелност на лизингова компания „ Финанс Директ и столичанина Димитър Димитров, е арестувано на пункта. Лидия е закарана в ареста на полицията в Петрич и се чака да получи обвиняване за трафик. Проверява се какъв брой пъти в месеца лицето е напускало рамките на страната.

Този път тя обяснила, че пътува за Македония, където в Белград е брачният партньор и Васил Петров. Преди дни той пък бе арестуван в Дупница за шофиране след приложимост на опиати. Арестът на Лидия отприщи война сред известни кримигерои, които се топят един различен пред органите на реда. Бахамата твърди, че желае да живее в Белград, само че служителите на реда са тенденциозни и го преследват, а злобата, поради метода му на живот, пък нервира враговете му,затова му основават проблеми. Както и да е Лидия Го загази…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР