Арестуван е предполагаемият извършител на палеж в заведение в руския

...
Арестуван е предполагаемият извършител на палеж в заведение в руския
Коментари Харесай

Арестуваха предполагаемия подпалвач на заведение в Русия

Арестуван е хипотетичният причинител на палеж в заведение в съветския град Кострома, при който нощес починаха минимум 15 души. Министерството на вътрешните работи съобщи в официално съобщение, че обвиненият е бил разпознат, арестуван и предаден на способените управляващи, предават съветски медии.

Следственият комитет заяви, че е образувал наказателно произвеждане за " причиняване на гибел по несъобразителност на двама или повече души ". На мястото на пожара са пристигнали правосъдни лекари. Според източници на съветската информационна организация огънят евентуално е бил провокиран от пийнал мъж, изстрелял сигнална ракета към дансинга.

Около 250 души бяха евакуирани от постройката в намиращия се на 300 км североизточно от Москва град, в която избухна пожарът. Огънят, обхванал повърхност от 3500 квадратни метра, бе сподавен рано тази заран. Инцидентът стана в заведението " Полигон ", което денем работи като обичаен съветски ресторант, а вечерно време действа като танцувален клуб. То е доста известно измежду чиновниците на пътна полиция и е отворено непрекъснато, означи Франс прес.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР