Арестуваха трима чужденци, направили серия кражби от аптеки в Пазарджик,

...
Арестуваха трима чужденци, направили серия кражби от аптеки в Пазарджик,
Коментари Харесай

Арестуваха трима грузинци, обирали аптеки в страната

Арестуваха трима чужденци, създали серия обири от аптеки в Пазарджик, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Разследването е направено от служители на реда от Пазарджик. То почнало преди към три седмици.
Тогава от касата на аптека в централната част на Пазарджик обрали 1500 лв.. Докато единият от мъжете отвличал вниманието на дежурната фармацевтка, другият проникнал в сервизно помещение и от незаключена каса.
 Задържаха шстима незаконни мигранти на Тракия, измежду тях и деца Задържаха шстима незаконни мигранти на " Тракия ", измежду тях и деца
Шестима мигранти бяха арестувани в региона на автомагистрала „ Тракия “. Те са били засечени от автопатрул на полицията в Пазарджи...
Подобни случаи са регистрирани на територията на столицата и на гр. Варна. Криминалистите открили, че причинители са трима грузинци, на възраст сред 29 и 30 години. Установено е, че всеки от тях имал строго избрана роля в осъществените похищения - един осигурявал отдръпването с автомобил, различен отвличал вниманието на фармацевтите, а трети набелязвал.
Иззети са материални доказателства, имащи отношение към осъществената от тях незаконна активност. Тримата са задържани в квартира на територията на София и са приведени в ареста на РУ-Пазарджик.
С разпореждане на наблюдаващия прокурор срокът за задържане на двама от тях е продължен до 72 часа. Внесено е и искане в Районния съд в Пазарджик за налагане на най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража.
 
 Служител на траурна организация хванат с кило кокаин Служител на траурна организация хванат с кило кокаин
Служител на траурна организация в Димитровград е задържан при полицейска акция с близо 1 кг кокаин, заяви Дарик, позовавйки се на информа...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР