Арестуваха Николай и Евгения Баневи в Париж Баневи тънат в

...
Арестуваха Николай и Евгения Баневи в Париж Баневи тънат в
Коментари Харесай

Прокуратурата с горещи подробности за ареста на Баневи

Арестуваха Николай и Евгения Баневи в Париж Баневи тънат в невъобразим разкош, вижте палата им СНИМКИ

Много е добра работата на ДАНС и всички правоохранителни органи. Добра беше организацията и на Специализираната прокуратура. Отправна точка на това произвеждане е приватизираният цех " Полимери ". Обезкостяване - това онагледява цялата обстановка. Придобиват се предприятия,а към този миг страната не е обвързала това с никакъв следващ надзор. Някой просто взима дружество. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев на ексклузивен брифинг по отношение на досъдебното произвеждане и задържането на Николай и Евгения Баневи в Ница, Франция.

" Източването е по разнообразни способи, като по-късно безусловно се стига до продаването му на скрап. Резултатът са 1800 души на улицата ", сподели още той.

" Част от източването на " Полимери " е обвързвано с криене на документи, те са открити в някогашен офис на Баневи. Ние в този момент намерихме тези документи, за това и задържането е извършено там. Според очевидци имението им в Ница е издигнато с парите от " Полимери ". Там намерихме и истинските документи на офшорки. Златото и диамантите, които отрихме в имението им са хляба и заплатите на служащите. Там една врата ключар не можеше повече от 8 часа да я отвори, сами си правете сметка ", разкри Гешев.

" Николай и Евгения Баневи са упрекнати за заграбване на над 1, 5 милиона. Вземани са на ръка пари от касата на сдружението. Свидетели преди месец рапортуваха, след което ние започнахме следствие ", добави по тематиката Мария Дойчева, наблюдаващ прокурор.

" Предприятието " Елма Троян " също е било източено и нарязано за скрап преди " Полимери " ", разкри Дойчева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР