Арестуваха мъж за кражбата на 140 000 лева от кола

...
Арестуваха мъж за кражбата на 140 000 лева от кола
Коментари Харесай

Арестуваха мъж за кражбата на 140 000 лева от кола в столичния Лозенец

Арестуваха мъж за кражбата на 140 000 лв. от кола в София. Парите, които по първична информация бяха 150 000 лв., са откраднати до момента в който водачът сменя спукана гума, написа " 24 часа ".

От Софийска районна прокуратура проверяват кражбата от 14 ноември 2019 година Инцидентът стана към 12.10 часа, в столичния кв. " Лозенец ".

С помощта на лек автомобил " Ауди А6 " (с македонска регистрация), от кола " Субару " е открадната чанта със сумата от 120 000 лева и 10 000 евро. Пострадалият съхранявал парите в банков трезор, откъдето ги взел малко по-рано същия ден.

Според проверяващите, кражбата е направена от 41-годишния С. Николов, осъждан и преди за кражба. Той е с повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение.

Наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа. Очаква се мярката за неотклонение на обвинения за кражбата на парите да бъде гледана по-късно през днешния ден в СРС.

По друга информация на изданието, обвиненият по случая Свилен Николов е бил единствено водач. Той е карал албанец, който е отмъкнал парите от колата на предприемач.

Прокуратурата ревизира кой е спукал гумата на автомобила " Субару " на Котев, с цел да извърши обира, откакто предприемачът е взел парите от банковия трезор.

След това Николов избягал с " Ауди " А6 с македонска регистрация. Той бил арестуван преди дни. Днес ще бъде доведен в Софийския областен съд. Продължава издирването на албанеца, обрал Котев. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР