Арестуваха 28-годишен пловдивчанин, който бил зад волана, нaдрусан с три

...
Арестуваха 28-годишен пловдивчанин, който бил зад волана, нaдрусан с три
Коментари Харесай

Хванаха надрусан с три вида наркотик пловдивчанин зад волана

Арестуваха 28-годишен пловдивчанин, който бил зад кормилото, нaдрусан с три типа опиат. Той карал Ауди и бил спрян за инспекция в следобедните часове на 14 юли. Техническото средство отчело позитивен резултат за приложимост на амфетамин, кокаин и метамфетамин. По случая е стартирано бързо произвеждане.

32-годишен мъж от Съединение също е заловен в издънка. При полицейска инспекция на бул. „ Пловдив “ служители на реда спрели колесен трактор Шибуара, ръководен от 32-годишен мъж. Пътното транспортно средство било без сложена регистрационна табела и не било записано по надлежния ред. От направената информация е открито, че лидерът е и недееспособен.

На 15 юли в село Труд на кръстовището на улиците „ Пампорово “ и „ Бачо Киро “, чиновници на районното ръководство спрели за инспекция мотопед „ Симсон “ с непостоянен номер на рама и без сложена регистрационна табела. Превозното средство е ръководено от 22-годишен недееспособен лидер, който е пробван с полеви тест за приложимост на наркотични субстанции. Проверката е открила, че лидерът ръководи мотопеда под влияние на амфетамин. По случая е стартирано бързо произвеждане, а лицето е арестувано в ареста за период до 24 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР