Арда завърши наравно 1:1 срещу Хебър в първата си контролна

...
Арда завърши наравно 1:1 срещу Хебър в първата си контролна
Коментари Харесай

Арда изпусна Хебър в контрола

Арда приключи наедно 1:1 против Хебър в първата си контролна преди новия сезон. Срещата се игра на " Трейс Арена " в Стара Загора.

Играчите на Николай Киров могат да съжаляват, че не стигнаха до триумф, откакто пропуснаха дузина отлични положения за гол.

Още във втората минута Спас Делев се озова в отлична позиция самичък против стража на символичните посетители, а 10 минути по-късно каращият проби хърватин Ловре Кнежович още веднъж се озова в отлична позиция, само че Дебърлиев мазета топката. Едно от новите попълнения Милен Желев се опита с глава да изненада стража на хебърци, само че топката мина в страни от вратата.В 25-ата минута Красимир Илиев сътвори следващото рисково състояние, само че да разкриване на резултата не се стигна.

Най-чистото състояние за Арда бе в 39-ата минута, когато още веднъж Кнежович излезе очи в очи против вратаря, финтира го сполучливо, само че защитник на Хебър със сетни старания мазета топката от голлинията.
 Снимка 488665
Източник:

Второто полувреме стартира още веднъж стремително за Арда. Иван Коконов в 48-ата минута направи пропуск на няколко метра самичък против вратаря на пазарджиклии. При първото си състояние в наказателното поле на Месут Юсуф, гостите означиха гол. Топката рикошира в страничната греда и се озова в краката на Александър Димитров на метър от опразнената врата. Пет минути по-късно Кнежович направи следващия си пропуск, след чудесно подаване на Радослав Василев. В 68-ата минута Месут Юсуф направи чудесно избавяне в дребното наказателно поле.

Все отново, футболистите на Арда, които в този мач играха в жълти екипи стигнаха до изравнително попадение. То бе дело на Иван Коконов в 76-ата минута. Малко по-късно той и Василев в границите на няколко секунди можеха да отбележат второ попадение за Арда, само че Любенов на два пъти сподели добър инстикт. В самия завършек на срещата Светослав Ковачев напредна в наказателното поле, само че до втори гол не се стигна. Така срещата приключи наедно 1:1. В игра за Арда се появиха каращите проби хърватски

футболисти Андреа Бубнер и Ловре Кнежович, Красимир Илиев, Петко Ганев, Милен Желев и Лъчезар Котев.
 Пореден футболист напусна Арда
Пореден футболист напусна Арда

Атанас Кръстев се раздели с отбора от Кърджали
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР