Арда приема Ботев Враца в мач от 18-ия кръг на

...
Арда приема Ботев Враца в мач от 18-ия кръг на
Коментари Харесай

Арда поглежда смело към Топ 3 при домакинство на Ботев Вр

Арда приема Ботев Враца в мач от 18-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е от 12:30 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще наблюдава всичко най-интересно от срещата. Кърджалийци, които демонстрират отлична форма в последно време, се надяват да продължат с положителните игри и да запишат нов триумф на сметката си. Той пък би могъл да ги изкачи в топ 3 на класирането, в случай, че Локомотив Пловдив загуби от Лудогорец по-късно през днешния ден.

Домакините имат много проблеми към състава. Контузени са Руменов, Русакис, Ганев и Атансов. Така единайсеторката се чака да е формирана от Караджов на вратата и пред него Стоев, Крумов и Таравел в отбрана. Котев и Мартинов ще са двамата опорни халфове, а Лозев и Георгиев ще работят като халф-бекове. Делев и Коконов ще бъдат атакуващите полузащитници, които ще поддържат изнесения в предни позиции Жуниньо.

Ботев идва без санкции Илия Миланов, както и без контузените Ненов, Ничев и Том. Очаква се на терена да излязат Костов на вратата и в защита Генчев, Ндиайе и Керчев. Зехиров и Николов ще са халф-бековете, а Златински и Гаджев ще движат играта в средата на терена. Бабунски ще води офанзивата, като той ще има поддръжката на Атанасов и Генов.

Арда се намира в мощна серия от 10 следващи мача без загуба и това дава огромно самочувствие на играчита на Никола Киров. В същото време Ботев се намира в ужасяваща серия от 6 следващи загуби и ще търси метод да спре пропадането.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР