Арда обмисля да се раздели с халфа Атанас Зехиров. Той

...
Арда обмисля да се раздели с халфа Атанас Зехиров. Той
Коментари Харесай

Арда се разделя със Зехиров

Арда обмисля да се раздели с халфа Атанас Зехиров. Той не е играл от май предходната година поради травми. Договорът му е до юни, само че не е изключено двете страни да приключат връзки и по-рано. В момента Зехиров е в лазарета. Там е и Ел Мами Тетах, при който към този момент има съществено усъвършенстване. 

В понеделник Арда приема Спартак (Варна). Станислав Иванов още веднъж съвсем несъмнено ще остане запаса. 

“Гледаме да не избързваме със Стаси. Нужно е да направи една миниподготовка, не желаеме да го форсираме. Ще получава игрово време и нека скоро го вкараме в добра форма. Статичните положения не престават да са ни слабост и постоянно се оказват съдбовни. По друг метод играем в Кърджали и при гостуванията. Спартак е опрян до стената и ще се опита да вземе точка или три. Ще опитаме да се подготвим оптимално за това, което ни чака ”, сподели наставникът на Арда Александър Тунчев, който към този момент се е заел съществено с разузнаването на “соколите ”. 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР