Арда не срещна затруднения като гост на Ямбол. Кърджалии се

...
Арда не срещна затруднения като гост на Ямбол. Кърджалии се
Коментари Харесай

Арда не срещна трудности с Ямбол и продължи за Купата

Арда не срещна усложнения като посетител на Ямбол. Кърджалии се постановиха с 3:0 в 1/16 финалите за Купата на България. Старши треньорът на гостите Георги Чиликов даде отмора на някои титуляри, само че въпреки всичко заложи и на опитни играчи.

Натискът на футболистите на Георги Чиликов стартира още през цялото време, като в 10-ата минута Ковачев засече топката с глава само че неопределено. Малко по-късно и Жуниньо се опита да се разпише, само че ударът му попадна право в ръцете на вратаря. Иван Коконов самичък създаде дузпа в 25-ата минута, която невъзмутимо извърши и откри резултата. До края на първото полувреме Жуниньо и Руменов насочиха удари към противниковата врата, само че резултатът остана неизменен.

След почивката още с първото си допиране на топката в 47-ата минута, Спас Делев прониза вратаря на Ямбол и повиши на 2:0.В 62-ата минута Котев изведе Тилев самичък против стража на домакините, само че ударът му мина наоколо до страничната греда. Крайния резултат оформи Тонислав Йорданов след асистенция на Делев в 80-ата минута. Така Арда се класира за 1/8 финалите от шампионата за Купата на България.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР