Арда и Локомотив Пловдив завършиха кампанията с впечатляващо равенство 3:3.

...
Арда и Локомотив Пловдив завършиха кампанията с впечатляващо равенство 3:3.
Коментари Харесай

Арда и Локо Пд със зрелищно 3:3, синът на Гонзо герой за смърфовете

Арда и Локомотив Пловдив приключиха акцията с впечатляващо тъждество 3:3.

Двубоят започва с бърза замяна на голове поради неточности в отбраната на двата отбора. Арда нанесе първия удар в мача, откакто Александър Георгиев центрира към наказателното поле, където Спас Делев бе оставен безусловно самичък и несмущаван означи седмия си гол в efbet Лига през този сезон.

Десетина минути по-късно кърджалийци " върнаха жеста ", проспивайки наличието на Алекс Колев в наказателното поле, който засече центриране на Момчил Цветанов и осъществя за 1:1.

След попаденията темпото на игра спадна, само че в края на първата част Спас Делев възхити с второто си попадение в срещата. Футболистът от с. Ключ мина през половината противникова отбрана и заби топката в мрежата на Кристиан Томов, извеждайки домакините напред.

Пет минути след подновяването на играта Арда означи ново попадение.. Деян Лозев центрира съвършено за Тонислав Йорданов, който се извиси в наказателното поле и с мощен удар с глава удвои задатъка на своя отбор.

В 66-ата минута Димитър Илиев върна едно попадение за " смърфовете ". След страхотна контраофанзива Карагарен откри непокрития Илиев, който се зачуди дали да стреля и насочи слаб удар, отразен от стража на Арда. При добавката обаче нападателят бе по-прецизен и означи своя гол №13, с което трансформира сезон 2020/2021 в най-резултатната си акция досега.

В самия завършек на срещата синът на Гонзо се трансформира в воин за гостите. Момчил Цветанов центрира по земя към наказателното поле, където младият Александър Иванов насочи изстрел и след рикошет в Таравел изравни за 3:3.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР