Арда и Ботев Пловдив откриват съботната програма на 18-ия кръг

...
Арда и Ботев Пловдив откриват съботната програма на 18-ия кръг
Коментари Харесай

Арда ще търси изход от кризата срещу набиращия скорост Ботев Пд

Арда и Ботев Пловдив откриват съботната стратегия на 18-ия кръг в efbet Лига. Срещата на „ Арена Арда “ започва в 12:30 часа и ще може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата. На уеб страницата ще проследим конфликта минута по минута.

С поредност от положителни резултати „ жълто-черните “ съумяха да се отлепят от групата на изпадащите. Нещо повече - през днешния ден те имат опция да се приближат на единствено точка от деветото място и даже да мечтаят за попадане в Топ 6 напролет. Това обаче минава през триумф в Кърджали.

Арда се намира в слаба форма, като триумфът над Хебър в края на септември е единствен за последните девет кръга от шампионата. Факт е, че загубите в този интервал не са доста, само че и равните не носят доста точки. В предходните два кръга отборът на Александър Тунчев продължи да позволяват най-малко по два гола в личната врата и това докара до провали от ЦСКА и Берое.

Старши треньорът на кърджалийци – Александър Тунчев, няма да може да разчита на Ел Мами Тетах и Жуниор Палмарес, които са контузени.

Преди дни Ботев Пд записа най-изразителната си победа от началото на сезон. Тимът разруши Ботев Враца с 6:0 и за пръв път през сезона записа два поредни триумфа. Първият от тях пристигна над Хебър (2:1) като посетител.

Николай Минков е осъден за два мача и няма да бъде разполагаем на наставника Желко Копич. В същото време полузащитникът Мартин Ситев подписа първи професионален контракт с „ канарчетата “.

През седмицата пък кметът на Пловдив Здравко Димитров съобщи по отношение на градежа на стадион „ Христо Ботев “, че са нужни 53 милиона лв., само че общината няма тези пари все още.

/ /

12:30 часа |

efbet Лига, 18-и кръг

Вероятни сформира на двата тима:

АРДА ( 4-2-3-1) : Анатоли Господинов – Милен Желев, Омар Сако, Алекс Петков, Джуниет Али – Лъчезар Котев, Илия Юруков – Иван Коконов, Христо Иванов, Светослав Ковачев – Тонислав Йорданов

Старши треньор: Александър Тунчев

БОТЕВ ПЛОВДИВ ( 3-1-4-2) : Хидайет Ханкич – Яспер Ван Хертъм, Виктор Генев, Роберто Пунчец – Джеймс Ето’о – Мохамед Брахими, Реда Рабей, Емануел Току, Рой Херман – Елвис Ману, Антоан Бароан

Старши треньор: Желко Копич

Главен арбитър: Станислав Тодоров, град Шумен

Стадион: „ Арена Арда “, град Кърджали

Начало: 12:30 часа

Пряко по: DIEMA SPORT
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР