Arconiacs ликуват! Така се наричат ​​феновете на подкаста, централен за

...
Arconiacs ликуват! Така се наричат ​​феновете на подкаста, централен за
Коментари Харесай

„Само убийства в сградата“ подновен за четвърти сезон

Arconiacs ликуват!

Така се назовават ​​феновете на подкаста, централен за поредицата Hulu „ Само убийства в постройката “ и в случай че бяха същински, щяха да честват дружно с почитателите на шоуто.

Беше оповестено посредством X (известен преди като Twitter) в деня на финала на сезон 3, че известният сериал ще се завърне.

„ Само убийства в постройката се завръщат за сезон 4! “, гласи обявата. „ Нека следствието стартира! “

В сериала вземат участие Стив Мартин, Селена Гомез и Мартин Шорт като трима съседи в първокласна постройка в Ню Йорк, които са същински почитатели на престъпните прояви.

След убийството на различен комшия в сезон 1, триото стартира подкаст и се оказва, че се намесва в следствието.

Сезон 3 откри, че групата работи по-независимо, в сравнение с в предишните сезони. Съ-създателят на сериала Джон Хофман сподели пред Variety, че ще се съберат още веднъж в новия сезон, с цел да работят по разкриването на друго ликвидиране.

„ Току-що ни взеха за сезон 4 “, сподели той. „ Така че стаята, в която се намираме в този момент, откакто са спечелили това схващане за себе си и какво значи триото за тях, се усеща като страховит трамплин към идващия сезон, където те още веднъж са дружно напълно по случая – и с добра причина, тъй като се усеща красиво покрай у дома. "

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР