Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор официално е на една годинка и за

...
Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор официално е на една годинка и за
Коментари Харесай

Хари и Меган отбелязаха първия рожден ден на Арчи със сладко видео

Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор публично е на една годинка и с цел да отпразнуват този благополучен миг, принц Хари и Меган Маркъл пуснаха нов видеоклип , на който се вижда по какъв начин херцогинята на Съсекс чете детска брошура на Арчи – „ Патица! Заек! “, която се оказва една от обичаните истории на рожденика.

Записът, който очевидно е изработен от принц Хари, е оповестен в профила на “Save with Stories” в Инстаграм и е част от акцията “Save the Children” за поддръжка на деца, които са наранени от пандемията от ковид, както и за просветителни занимания за родителите, които образоват децата си в домашни условия сега.

Честит първи рожден ден на Арчи! >>>

View this post on Instagram
A post shared by Save The Children UK (@savechildrenuk) on May 6, 2020 at 4:01am PDT

На видеото се вижда, че Арчи е доста пораснал, откогато видяхме негова фотография за последно – а точно фрагмента от Канада, който фамилията показа по случай новата година. Докато Меган чете книжката, дребният рожденик се оглежда любопитно, усмихва се, показвайки зъбки, издава звуци и протяга ръка към друга брошура, до момента в който родителите му се смеят щастливо.
 image2_16x9.png Превърни банята си в райско кътче (7 специфични находки ПОД 30 ЛЕВА) На фокус
Първата година на Арчи беше много вълнуваща и събитийна: първо той живееше в резиденцията на Хари и Меган в Уиндзор, беше на първото си странствуване в Африка, по-късно отлетя през океана, с цел да се наслаждения за известно време на остров Виктория в Канада, а най-после се откри в Лос Анджелис.

Разбира се, херцогът и херцогинята на Съсекс също имаха значима година . След като оповестиха желанието си да се отдръпват от кралските си отговорности през януари, те първо трябваше да поработят, с цел да основат проект за този сериозен преход. Измина малко повече от месец от влизането в действие на новото съглашение и остават безчет въпроси за това по какъв начин Хари и Меган възнамеряват да се ориентират в бъдещето си – само че да се надяваме, че през това време ще получаваме още доста фотоси на Арчи!
Малкият Арчи покори Африка! 12 фотоси  Малкият Арчи покори Африка!  Малкият Арчи покори Африка!  Малкият Арчи покори Африка!  Малкият Арчи покори Африка!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР