Арабистът проф. Владимир Чуков смята, че Русия и Украйна са

...
Арабистът проф. Владимир Чуков смята, че Русия и Украйна са
Коментари Харесай

Проф. Чуков: Русия осъзна, че не може да смени украинското управление

Арабистът проф. Владимир Чуков счита, че Русия и Украйна са създали крачка обратно в настояванията си. По думите му песимистичните оценки към договарянията надвиват, само че е позитивен фактът, че въпреки всичко ги има.

„ Това, което искаше Русия до преди една седмица, а точно да смени украинското държавно управление, през вчерашния ден Песков не го сподели. Осъзнават, че не могат да сменят ръководството на Украйна. Бомбардировките също започнаха да стават по-леки. Русия се убеди, че това, което те назоваха украински шовинизъм е украинската национална еднаквост. Хората просто не желаят съветските войски. Планът на Русия е да сътвори федерална страна, по сходство на Донецк и Луганск, всичко това на база на локалните хора, както стана с Одеската национална република, която не издържа”, изясни той в предаването " Твоят ден " по " Нова Нюз ".

Проф. Чуков сподели още, че Украйна направи крачка обратно по повод участието си в НАТО. Той е безапелационен, че Русия няма да успее да направи това, на което се надяваше, тъй като украинският народ не желае смяна.

Търсят се съществени други възможности на газа в Европа, добави специалистът.

„ Йемен, който призведждаше газ, още веднъж е помолен да възвърне тези процеси”, изясни той.

Според Владимир Чуков Русия е най-санкционираната страна сега, даже по-санкционирана от Северна Корея.

ТЕМА преди 37 минути 375 преди 57 минути 1295 преди 1 час 309
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР