Apple иска да ви плати за старите ви iPhone и MacBook – а някои артикули струват над $700

...
Apple иска своите iPhone обратно. И неговите iPads, часовници, MacBooks
Коментари Харесай

Apple иска своите iPhone обратно. И неговите iPads, часовници, MacBooks - и още. И бихте могли да получите сериозен кредит за ново устройство, като изпратите старите си устройства на Apple в програмата Apple Trade In.

Как работи програмата Apple Trade In?

Технологичният гигант Apple предлага на клиентите си начин да печелят пари за нови устройства или услуги на Apple, като пазят старите си артикули от депата за отпадъци, което е печелившо за потребителите и планетата.

„Това е лесно да търгувате с вашето отговарящо на условията устройство за кредит към следващата ви покупка или да вземете карта за подарък на Apple, която можете да използвате по всяко време“, пише компанията на уебсайта си.

И ако вашите устройства не отговарят на условията за печалба кредитирате, Apple казва, че ще рециклира артикулите ви безплатно. „Без значение от модела или състоянието, ние можем да го превърнем в нещо добро за вас и добро за планетата“, се казва в него.

Apple изброява максималната потенциална стойност за обмен на устройства и числата са значителни: до $600 за iPhone 13 Pro Max, $730 за MacBook Pro и $305 за Samsung Galaxy S22 Ultra 5G.

Има два начина да търгувате с вашите устройства: Можете да ги върнете чрез по пощата с помощта на предплатен комплект за размяна, който Apple ще ви изпрати по пощата. Или можете да вземете устройствата си, за да ги размените в Apple Store.

Подобно на други програми за размяна, след като вашият артикул бъде оценен, ще получите своя кредит като карта за подарък, която можете използвайте за всеки продукт на Apple. Или, ако купувате нов артикул, Apple ще заложи кредита на старото ви устройство за новата покупка.

Защо трябва да разменя устройствата си с програмата за размяна на Apple?

Няма съмнение, че продуктите на Apple са много търсени. Компютрите, телефоните, таблетите и часовниците на водещия технологичен гигант запазват стойността си дълго след първоначалната си покупка, което означава, че можете да спечелите част от инвестицията си обратно и да я вложите в ново устройство.

Търговия със старото устройства ги държи извън потока от отпадъци и това е по-добре за планетата, тъй като електронните отпадъци произвеждат токсични химикали, които са вредни за нашето здраве и дивата природа. Според Организацията на обединените нации, електронните отпадъци са невероятно ценни, когато се изхвърлят правилно – според тях индустрията струва повече от 62,5 милиарда долара.

Има ли подобни програми на Apple Trade In?

Търговията със старата ви електроника е по-лесна от всякога. Освен програмата Apple Trade In, гигантът за онлайн търговия на дребно Amazon предлага и програма за търговия на електроника. Връща обратно хиляди електронни устройства във всякакви условия.

Можете също да размените старите си устройства с Best Buy за кредит към магазина. Или може би е време да преминете към енергийно ефективни уреди?

Присъединете се към нашия безплатен бюлетин за седмични актуализации за най-готините иновации, подобряващи живота ни и спасяващи нашата планета .

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР