Апоел (Беер Шева) ще преследва до дупка Мавис Чибота, пише

...
Апоел (Беер Шева) ще преследва до дупка Мавис Чибота, пише
Коментари Харесай

Израелски тим не се отказва от звезда на Лудогорец

Апоел (Беер Шева) ще преследва до дупка Мавис Чибота, написа " Мач Телеграф ". Това призна персонално треньорът на отбора Йоси Абукасис пред медиите в Израел, откакто разкри част от желанията си за укрепване на тима в паузата. В последната среща отборът направи 1:1 с Макаби (Хайфа), а на 25 януари ще възобнови шампионата с мач против Макаби (Тел Авив). Тимът се намира на 4-о място в класирането сега, само че има упоритости да приключи най-малко на второто, от което го разделят три точки.

Йоси Абукасис разгласи, че има потребност от укрепване на офанзивата и бе безапелационен, че избор номер 1 за ново попълнение е точно Мавис Чибота. В момента обаче двете страни са надалеч една от друга. Израелците считат, че ще съумеят въпреки всичко да се спазарят с Лудогорец, само че Чибота имал прекомерно високи финансови условия. От Апоел се надяват, че той ще промени мнението си, с цел да си подсигурява титулярното място. А това ще стане по-трудно в Разград.

Мавис беше притеглен в Разград с доста очаквания, само че на този стадий не съумява да оправдае доверието. Не е загадка, че първенците с лека ръка ще се разделят с Чибота, в случай че съумеят да избият част от вложенията си в него. Интерес към Чибота демонстрираше и различен тим от Израел - Бейтар. " Жълто-черните " от Йерусалим обаче бързо се отхвърлиха от него точно затова - високите му финансови параметри на персоналните условия, както и парите, които му търсят от Лудогорец.

Иначе нападателят се прочу неотдавна, откакто избра да посрещне Нова година у нас и даже се опита да кара ски дружно със фамилията си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР