Аплодирам състезателите за първото полувреме. Това заяви наставникът на ЦСКА

...
Аплодирам състезателите за първото полувреме. Това заяви наставникът на ЦСКА
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Скандални съдийски ситуации!

Аплодирам състезателите за първото полувреме. Това съобщи наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов на конференцията си след загубата от Зоря с 0:1 на Националния стадион „ Васил Левски “.

„ Много мощно полувреме, да, просто една парченце от секундата не ни доближаваше в завършващата фаза, с цел да реализираме по този начин мечтаната победа, само че не успяхме. През второто полувреме, неизвестно за какво, по този метод – след гола, който получихме от тъч, едно подценяване при осъществяването на тъч им дадохме независимост и да отбележат гол. Чак след гола започнахме да играем тоя футбол, който практикувахме през първото полувреме “, стартира той.

Младенов не подмина и съдийството, откакто в края на мача от домакините имаха искания на няколко пъти за дузпа. „ Видяхте какви скандални съдийски обстановки – вместо на тях да им покажат червен картон на футболиста, който пипна с ръка финален в отбраната – какво да разясня съдийството, не е моя работа. Аплодирам състезателите за първото полувреме, това, което показахме във всички тези мачове в интернационален проект, единствено мога да бъда удовлетворен. Имаме още мачове, на нас възможностите да излезем от групата са минимални, да не кажа никакви. Ще изиграем оставащите мачове както прилича на името на ЦСКА. И в шампионата, и за Купата на България ЦСКА би трябвало постоянно да излиза във всеки мач за победа – това се стараем аз и моя екип да постановяваме като държание на терена “.

На въпрос по отношение на това дали има информация за положението на Греъм Кери, той отвърна: „ Утре ще имаме повече изясненост “. „ Точно против този тим се повтаря обстановката – ние не търсим опрощение на друго място. Загубихме едно 25-30 минути второто полувреме в погрешно позициониране. Дадохме опция на Зоря да се съвземат, бяха по-агресивни, по-пъргави, по-бързо мислеха – ние във всички тия три съставния елемент отстъпвахме. Дадохме им от една обстановка, от един удар да ни отбележат гол, и дефакто да решат мача в тяхна изгода. Да, ние се вдигнахме на един взлом, само че бяхме беззъби. Бяхме спрени по най-неправилния метод – имаше още две дузпи за мен, червен картон на техния състезател поради играта с ръка, където попречи на Кайседо да играе с топката “.

„ Не съм чул нашите почитатели да освиркват наш играч “, разяснява той освиркванията от „ алените “ почитатели по адрес на Яник Вилдсхут, когато офанзивният футболист бе сменен. На въпрос на БГНЕС по какъв начин си изяснява неналичието на системата ВАР в Лигата на конференциите като шампионат под егидата на УЕФА, Младенов показа: „ Как да си го обясня? Нямам пояснение. Навсякъде има ВАР, каква е разликата мачовете в Конференциите с тези на УЕФА, в Шампионска лига? Нямам пояснение за какво “, приключи старши треньорът на " армейците ".

Калоян Кръстев разяснява противоречивите обстановки в края, които видя от близко. „ Бях доста близо до обстановката. Първата топка, където Мазику я центрира, мисля, че е чиста дузпа – Баи минава пред него, бута го, и не знам за какво не я отсъди, не мисля, че аз би трябвало да приказвам за съдийството. Топката с ръка – в този момент го гледахме на видео, състезател на Зоря играе с ръка “, показа влезлият от пейката нападател на ЦСКА. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР