Апелирам към Михаил Касабов да изпълни задължението си по закон

...
Апелирам към Михаил Касабов да изпълни задължението си по закон
Коментари Харесай

Заплашиха Михаил Касабов с прокуратурат а, ако не се впише за шеф на БФС

" Апелирам към Михаил Касабов да извърши задължението си по закон да бъде вписан като началник на БФС, тъй като другояче ще има среща от близко с прокуратурата. " Това съобщи Петър Величков, част от екипа на Димитър Бербатов, във връзка станалото ясно решение на шефовете в " Бояна " подалият оставка Борислав Михайлов да не бъде отписван като президент, въпреки за изпълняващ функционалностите да бе разгласен Касабов.

„ Цялата тази суматоха, която се основава, цели да бъде отклонено вниманието към това какво се случва с вписването на Михаил Касабов като президент на БФС. Покрай конгреса и поканата това остава на назад във времето, само че прави съвършена работа на това управление. Аз цитирах закона с съответните точки и алинеи - за какво наложително Касабов би трябвало да бъде вписан. Те се хващат с безразсъден мотив, тъй като Уставът не го бил претендирал. Кое е по-силно? Уставът или законът? За нещата, които не са намерили място в Устава, би трябвало да се чете законът ", сподели Величков пред " Дарик " радио.



„ Направих публично допитване до Търговския указател във връзка с проблема би трябвало ли да бъде вписан Касабов и кой би трябвало да приготви документите и да ги внесе. Регистърът ми отговори и предоставих отговора на БФС с настоятелното искане към Касабов да съблюдава закона. Казах му: " Ето какво съм питал, ето какъв е отговорът, бъди по този начин добър да спазваш закона. " Следващата стъпка е да сезирам прокуратурата ", продължи той.

„ Нима и Касабов потегли да играе по свирката на Михайлов и разрешава да бъде използван? Дотам ли стигна и той? Ако нямат задни мисли, ще приготвят документите, ще впишат Касабов, ще се впише поканата и на 15 март ще има конгрес. Има задоволително време. Какво време спестихме? Те вместо на 10 декември да внесат документите, ги внесоха на 5 януари. Да спрат да лъжат. Целта им е да бъде обжалван конгресът и да остане Михайлов вписан. Апелирам към Михаил Касабов да извърши задължението си по закон, тъй като другояче ще има среща от близко с прокуратурата ", сподели Петър Величков.

„ Държавата и Прокуратурата би трябвало да поемат избрана отговорност. Прокуратурата да попита Михаил Касабов за какво не съблюдава закона. След повече от месец не е отишъл да подаде документи за тези решения на футболния съюз ", добави той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР