Апелативният специализиран наказателен съд назначи тройна съдебномедицинска експертиза за Вълчо

...
Апелативният специализиран наказателен съд назначи тройна съдебномедицинска експертиза за Вълчо
Коментари Харесай

Тройна медицинска експертиза ще решава дали Вълчо Арабаджиев да бъде пуснат от ареста

Апелативният профилиран углавен съд назначи тройна съдебномедицинска експертиза за Вълчо Арабаджиев.

Синът на Ветко и Маринела Арабаджиеви е в ареста с обвиняване за пране на пари и данъчни закононарушения. След даването на здравната документи, ще стане ясно дали Арабаджиев-син ще остане в ареста или ще бъде изменена мярката му за неотклонение.

Трима доктори от Пирогов - невролог, неврохирург и експерт по образна диагностика ще би трябвало да дефинират какво е здравословното положение на Вълчо Арабаджиев.

На днешното съвещание в съда за морална поддръжка в съда пристигна и сестрата на Вълчо – Александра Арабаджиева. Тя не желаеше да бъде снимана, само че се оказа, че Вълчо Арабджиев имал предпочитание да приказва пред медиите. Съдът обаче не разреши това.

Днес в правосъдната зала бяха предоставени нови 54 тома доказателства по делото. Тричленен състав на съда изиска прокуратурата да даде всички разпити по делото. Това ще помогне на магистратите да решат дали ще има смяна в мярката за неотклонение на Арабаджиев. Защитата на обвнияемия за данъчни закононарушения и пране на пари твърди, че мярката на 21-годишния млад мъж би трябвало да бъде изменена в по-лека от задържане под стража. Следващото съвещание по делото е планувано за 24 януари.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР