Апелативната комисия на БФС обяви за допустима жалбата на старши

...
Апелативната комисия на БФС обяви за допустима жалбата на старши
Коментари Харесай

Апелативната комисия прие жалбата на Вили Вуцов

Апелативната комисия на БФС разгласи за позволена жалбата на старши треньора на втородивизионния Янтра Велислав Вуцов и насрочи съвещание на 7 ноември, на което изиска спомагателни доказателства и предложения на чуване Вуцов, основния арбитър и делегата на мача на Янтра против дубъла на ЦСКА 1948.

Наставникът на габровци бе осъден от Дисциплинарната комисия да не извършва функционалностите си в 3 мача и да заплати санкция 1500 лв. поради обиди по адрес на съдията Борис Попов при домакинската загуба с 0:1 от втория тим на ЦСКА 1948.

Решение на Апелативната комисия на БФС:

Относно : Жалба на Велислав Иванов Вуцов ст. треньор на ОФК „ Янтра “ гр. Габрово

Апелативната комисия, прегледа постъпилите тъжби от Велислав Иванов Вуцов ст. треньор на ОФК „ Янтра “ гр. Габрово, против решения на ДК при БФС от 24.10.2023 година, с които се желае преразглеждане на наложените санкции.

Реши : Жалбата е позволена, постъпила е в период в БФС. Апелативната комисия отсрочва взимането на решение и насрочва съвещание на 07.11.2023 г, като на съображение чл.61 ал.1 от ДК /2023-2024/ изисква показване на спомагателни доказателства, както следва:

Да се поканят за чуване:

Велислав Иванов Вуцов - ст. треньор на ОФК „ Янтра “ гр. Габрово

Главен арбитър на срещата

Делегат на срещата.            
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР