Апелативната комисия към Българския футболен съюз счете жалбата на Ботев

...
Апелативната комисия към Българския футболен съюз счете жалбата на Ботев
Коментари Харесай

БФС пожали Ботев , затварят частично Колежа за мача с Берое

Апелативната комисия към Българския футболен съюз счете жалбата на Ботев Пловдив по отношение на затварянето на стадион " Христо Ботев " за мача с Берое за позволена. Така на " Колежа " ще има аудитория, като отчасти стадионът ще бъде затворен и в Трибуна " Изток " няма да има почитатели. " Канарчетата " са санкционирани с 6000 лв..

АПЕЛАТИВНА КОМИСИЯ

РЕШЕНИЕ № 6 / 29 .09.2023г.

Относно: Жалба на ПФК " Ботев " АД, против решение на ДК при БФС от 25.09.2023 година

Апелативната комисия, прегледа постъпилата тъжба на ПФК " Ботев " АД, против решение на ДК при БФС от 25.09.2023 година, по отношение на наложени санкции по чл.37, ал.1, т.4, б. А, предложение второ и по чл.37, ал.1, т.4, б. Б, предложение второ от Дисциплинарен устав на БФС за сезон 2023/2024 година

Апелативната комисия, откакто се срещна с жалбата и показаните доказателства:

РЕШИ:
На съображение член 53, ал.2, б. А от Директива за птиците на БФС за сезон 2023/2024 смята жалбата за позволена - обгръща цялост на едно нарушаване, за което действието " хвърлени предмети " е наложено общо наказване имуществена глоба в размер на 6000 лв.. На съображение чл.62, ал.3 от Дисциплинарен устав за сезон 2023/2024 година променя решение на ДК при БФС, като вместо " възбрана за игра пред аудитория ", се постанова наказване " отчасти затваряне на стадион ", а точно естрада Изток.
Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

СЕКРЕТАР Ап.К.:

/Н.ВЪЛКОВА/
 Трима футболисти на Ботев (Пд) възобновиха тренировки
Трима футболисти на Ботев (Пд) възобновиха тренировки

Вижте кои са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР