ApeCoin, токен, свързан с Bored Ape Yacht Club, направи значителен

...
ApeCoin, токен, свързан с Bored Ape Yacht Club, направи значителен
Коментари Харесай

ApeCoin дари $1 милион за подкрепа на екосистемата Етериум

ApeCoin, токен, обвързван с Bored Ape Yacht Club, направи забележителен принос в размер на $1 милиона за развиването на Етериум.

Дарението бе доказано, откакто общността на ApeCoin гласоподава в поддръжка на предложение, наречено AIP-230, което имаше за цел да поддържа екосистемата на Етериум .

Общността на ApeCoin гласоподава в интерес на предлагането, като 46.21% от гласувалите го поддържаха, 29.96% се опълчиха, а 23.84% се въздържаха. Набраните средства ще бъдат употребявани за разнообразни цели, в това число за подкрепяне на развиването на абстракцията за сметки в Етериум и за приобщаване на разработчици в ApeCoin .

$300,000 от дарените средстева ще бъдат предоставени на ETHGlobal, водеща общественост на разработчици на Етериум, а с останалите $700,000 ще бъдат финансирани 11 хакатона за ApeCoin и най-малко пет начинания в социална изгода.

, aвторът на предлагането за подаяние – някогашен член на специфичния съвет на ApeCoin, акцентира смисъла на поддръжката към Етериум, заявявайки:


 


Освен с дарения за Етериум, общността на ApeCoin взе участие в няколко други действия. Те гласоподаваха за основаването на новинарски уеб страница, наименуван Bored Ape Gazette, отдаден на Bored Ape Yacht Club. Общността започва и стейкинг функционалности за ApeCoin, което прибавя полза към токена. Общността също по този начин възнамерява да гласоподава за ApeCoin DAO NFT пазар.

Влиянието на общността на ApeCoin върху NFT пространството продължава да нараства и в близко бъдеще евентуално ще се проведат още гласувания и начинания.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР