Апартаментът, обитаван от Кендъл Рой, изигран от Джереми Стронг, в

...
Апартаментът, обитаван от Кендъл Рой, изигран от Джереми Стронг, в
Коментари Харесай

Апартаментът на Кендъл Рой от „Наследници“ се продава за $29 млн.

Апартаментът, населяван от Кендъл Рой, изигран от Джереми Стронг, в хитовия сериал на HBO „ Наследници “, се продава на цена, подобаваща на династията Рой - 29 милиона $, оповестява New York Post.    Триетажното жилище на East 88th Street в Ню Йорк от последния сезон на сериала е с повърхност малко над 500 кв. м.    Пет спални, четири бани, панорамна панорама към Сентрал Парк, голямо вито стълбище и частен асансьор са част от характерностите на жилището.

 Sean Hemmerle
  Той идва с 325 кв. м външно пространство – на процедура частен парк в Манхатън, където междинната повърхност на апартамент е 68 кв. м. По-голямата част от това пространство е 195 кв. м тераса на покрива на жилището, която гледа към града.

Sean Hemmerle
  50-етажната постройка е приключена през 2021 година и е най-високата на север от East 72nd Street, което я прави една от най-високите в Upper East Side. Повечето жилища в постройката са продадени.
Апартаментът, населяван от брата на Кендъл, Роман Рой, изигран от Киърън Кълкин, също е на пазара – за 38 милиона $. Двуетажният комплекс е на Amsterdam Avenue в Upper West Side. Жителите на квартала съдиха строителните бизнесмени за височината на постройката, която е 52 етажа, което я прави най-високата в квартала. Съдия постанови, че 20 етажа би трябвало да бъдат отстранени от постройката, само че апелативен съд анулира решението и позволи продажбите на жилищата да стартират.     И други първокласни жилища, показани в Succession, се появиха на пазара през последните години. Апартаментът от над 600 кв. м на някогашната брачна половинка на Кендъл Рой, Рава, изиграна от Натали Голд, беше разгласен за продажба през 2021 година за 23,3 милиона $. Огромният комплекс Hamptons, показан в третия сезон на сериала като дом на милиардера вложител Джош Арънсън, изигран от Ейдриън Броуди, беше продаден за 45 милиона $ през 2021 година   Въпреки че чистото благосъстояние на семейство Рой в никакъв случай не е споменавано в сериала, Forbes пресметна, че благосъстоянието на Лоугън Рой би било 18 милиарда $, което би го сложило покрай стотния най-богат човек в света.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР